Spezione in United Kingdom , USD
Top recensione positiva per %s su Banggood, Acquista i migliori %s con il prezzo più basso su Banggood. Sfoglia le recensioni positive più utili per %s prima di acquistare., giocattoli rc, sport divertenti, moda, elettronica popolare
Hunsnake 18/05/2021
Sértetlen csomagolás. Gyors szállítás. Blitzwolf quality. A lámpáról :anyaghasznalat rendben van. Külsőre is megfelel a mai elvárásoknak. Wifi, Bluetooth. Több mint jó. Fel szerelése a falra 5 perc és semmi nehézségbe nem ütközik. Fény ereje egy 4x5 méteres szobába tökéletes. Rengeteg beállítási lehetőség. Nem vagyok elfogult de ezt a blitzwolf terméket is csak ajánlani tudom. Remek termék!!
15
Commento (6)
Invio
 • varjuandras szia! milyen Bluetooth vezérlőt használsz? köszönöm

  Risposta 26/12/2021
 • bandeah Szia, elvileg áram alá helyezve valahogyan villogtatni kellene a lámpát? wifi, bluetooth nem látja, távirányító meg nincs hozzá. Valamit kihagynék?

  Risposta 20/01/2022
 • Hunsnake szia! én applikációval irányítom a blitzwolf appal.ott azon belül a plusz jel a jobb felső sarokban.ott a világítás azon belül a mennyezeti lámpa és ott a ble+wifit kell választani.es úgy lehet párosítani a telefont és a lámpát

  Risposta 23/01/2022
 • Hunsnake @varjuandras Szia! Nem Bluetooth on keresztül használom. Hanem wifin keresztül. Az applikácioval

  Risposta 23/01/2022
 • fenk88 Hello!
  Arra lennék kívancsi, ha a villanykapcsolóval kapcsolom le (áramtalanítom), akkor megjegyzi az lekapcsoláskori beállítást, vagy újra be kell állítgatni?

  Risposta 20/10/2022
 • Hunsnake Üdv. Igen meg jegyzi. Ugyan azon a beállításon marad. Még áram szünet után is.

  Risposta 03/11/2022
Indagine di Soddisfazione

Scarica l'APP per ottenere un'esclusiva sconti di 10% coupon